Cea mai frumoasa poveste de dragoste. A devenit virala si a starnit enorm de multe lacrimi

3126

O femeie a povestit pe internet despre soțul ei, un om deosebit pe care l-a iubit cu toată inima. Povestea ei a devenit virală.

“Soțul meu îmi trimitea trandafiri în fiecare an de ziua mea. Buchetul avea mereu atașat același bilet pe care scria: “Te iubesc mai mult decât anul trecut. Dragostea mea pentru tine crește în fiecare an care trece.”

Știam că anul acesta va fi ultimul an în care voi primi buchetul de trandafiri. Soțul meu a murit acum 3 luni și știam, la cum e de meticulos a aranjat la florărie din timp pentru ca eu să primesc buchetul. Am primit trandafirii, i-am pus în apă, m-am așezat, i-am primit fotografia înrămată de pe masă și am plâns în hohote.

A trecut un an. Durerea din sufletul meu nu s-a stins. Nu m-am împăcat cu golul pe care îl simțeam. La ușă a sunat un curieri. Mi-a adus flori. Trandafiri.

I-am pus repede pe masă, am luat telefonul și am sunat la florărie. Oare cine a vrut să mă rănească amintindu-mi de soțul meu?

De la florărie, o domnișoară mi-a răspuns:

– Știu că soțul dumneavoastră a murit de mai bine de un an. Știam că veți suna astăzi. Florile pe care le-ați primit azi au fost plătite în avans. Veți primi trandafiri în fiecare an, cum primeați și când trăia soțul dumneavoastră. Acesta a plănuit și a plătit totul. A lăsat o mică scrisoare în eventualitatea în care va muri înaintea dumneavoastră. Am atașat scrisoarea buchetului pe care l-ați primit astăzi.

Șocată, i-am mulțumit domnișoarei de la telefon și am fugit către buchetul pe care îl pe masă. În buchet am găsit scrisoarea.

“Dragostea mea,

Sper că ești bine. Știu că suferi și e greu pentru tine. Durerea nu se poate exprima în cuvinte și singurătatea pare ireală. Așa m-aș simți și eu fără tine.

Dragostea pe care ne-am purtat-o a fost cel mai frumos lucru din viața mea. Te-am iubit mai mult decât credeam că pot. Ai fost soția perfectă. Mi-ai fost și prietenă și iubită. Încearcă să nu ții doliu pentru mine. Eu vreau să fii fericită. Șterge-ți lacrimile!

Când vei primi trandafiri în fiecare an de ziua ta, gândește-te la cât de fericiți am fost împreună și cât de norocoși am fost să ne găsim.

Te voi iubi mereu. Dragostea mea, trebuie să mergi mai departe.

Știu că nu e ușor, dar trebuie să îți trăiești viața, să fii fericită.

Vei primi trandafiri toată viața. Când nu vei mai fi, curierul va duce florile la mormintele noastre, unde vom fi din nou împreună“

Sursa www.unica.ro