De cele mai multe ori, oamenii buni sunt preţuiţi abia după ce au fost pierduţi.

1682

Cand esti sanatos, ti se pare ca este ceva perfect normal si ca asa trebuie sa fie, nici nu iti trece prin minte sa multumesti sau sa te consideri norocos pentru mintea si trupul sanatos pe care le ai. Dar atunci cand ai o problema de sanatate iti reamintesti cat de fragil esti si te gandesti ca ai fost norocos si protejat in toata perioada cat ai fost sanatos.

Atunci cand esti bolnav iti dai cu adevarat seama ca sanatatea conteaza mai mult decat orice si tot cand esti bolnav iti amintesti din nou de rugaciune si de Dumnezeu.
Asa se intampla si cu oamenii minunati din viata noastra. Uneori nici nu-i observam, nu le dam atentia cuvenita, nu ni se pare prea signifianta prezenta lor.

Dar daca ar fi sa plece, sau sa nu mai fie, am simti ca ajungem in pragul disperarii, nu am mai manca normal, nu am mai dormi normal, nu am mai gandi normal, am simti ca ne sufocam. S-ar produce un intreg dezechilibru. Am simti ca viata nu mai are acelasi sens, parca si pofta de a zambi dispare. Pentru ca intr-adevar, fiecare om ar trebui sa fie suficient pentru el insusi, sa fie implinit, sa simta iubire, dar avem nevoie de un suflet pereche.

A devenit din ce in ce mai dificil sa gasesti oameni minunati, oameni pe care sa-i simti alaturi de sufletul tau, care sa vibreze in acelasi fel ca tine, deoarece fiecare are un interes. Dar daca totusi ai cel putin un astfel de om minunat alaturi de inima ta, care te sprijina, te sustine, te asculta si e umarul pe care poti plange atunci cand ai strans prea multa durere si dezamagire, multumeste-i si pretuieste-l. Apreciază-l acum, nu mai tarziu!

Multumesc pentru vizita, drag cititor!