HOROSCOP pentru finalul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Unele zodii prind de astăzi curaj, altele sunt cuprinse de nevroză

1852

HOROSCOP.  De joi dupa-amiza si pana sambata dupa-amiaza ne revine curajul. Sau nevroza. Presiunea interioara resimtita ca urmare a conflictului intre dorinta si putere ne face irascibili si parteneri de dialog dificili. Ne facem curaj declarand ca nu vrem sa mai tinem cont de amanari sau avertizari.

HOROSCOP.  Actionam impulsiv, spontan, sentimentele ne sparg pieptul si nu intelegem de ce trebuie sa ne supunem ingradirilor de tot felul care ne fac sa traim o viata in minciuna. Si daca asta o facem de dragul cuiva merita sa ne intrebam cat drag de noi exista cu adevarat din moment ce suntem preferati prizonieri si nu persoane cu convingeri libere.

HOROSCOP. Pe fondul lui Mercur retrograd Mercur, Venus si Destinul in Leu ne calesc demnitatea curajul de a ne trai propriul destin si de a ne croi singuri viata. De a risca pentru un crez, o idee, un proiect de vocative sau constiinta. Deocamdata Marte en da timps a ne mai uitam o data pe lista motivelor. Care e bine sa fie scurta.

HOROSCOP. Cele mai bune schimbari in viata sunt dintr-un singur motiv: asa simt! Simtirea nu e doar o senzatia sau impuls. Este o traire in care emotii se mixeaza cu ratiunea. Si aceasta aliniere e prima conditia a sinceritatii si conectarii profunde cu noi insine. Alegerile venite pe fondul acestei alinieri sunt mereu congrunete cu noi. Asa ca munca cestor zile este de a elimina din motivele actiunilor noastre: ambitia, competitia, invidia, frica, ingamfarea, comparatia, trecutul, chiar si mizele si castigurile urmarite, dorinta de cuceri pe cineva.

HOROSCOP. Asa verificam daca ce ne dorim vine din interiorul nostru sau doar dintr-un impuls contextual ori din vreo trasaturi de personalitate zgandarita pe moment.

sursa