Tot ce se întâmplă, se întâmplă spre binele nostru. Iată o pildă care, te va convinge de aceasta

7481

Era odată un om, care de unul singur a supraviețuit, ca urmare a naufragierii unei corăbii. Valurile mării l-au adus pe o insulă nepopulată. Fiind singur și neajutorat, bărbatului nu-i rămăsese decât să se roage neîncetat Domnului ca să-l salveze. Tot timpul el se uita în zare, în speranța că va veni o navă, care o să-l ducă acasă.

După multe astfel de zile, bărbatul fiind aproape disperat, s-a gândit totuși să-și facă un cort din scândurile, care au fost aduse spre mal de la corabia distrusă.

A doua zi după ce terminase să-și construiască adăpostul, bărbatul a mers în pădure să-și caute de mâncare. La întoarcere, a fost zdrobit, cocioaba s-a era plină de flăcări, iar un fum negru ajungea până în nori. Acolo i-au ars și toate lucrurile pe care le mai avea.

Bărbatul a fost cuprins de o furie de nedescris și privind spre cer a zis:

-Doamne, cum ai putut să-mi faci una ca asta?

Plângea și nu mai știa ce să facă…

Spre dimineață, după o noapte plină de disperare, bărbatul a fost trezit de semnalul sonor al unei nave. Aceasta venea spre insulă să-l salveze.

-Cum ați aflat că sunt aici? – i-a întrebat bărbatul pe marinari.

-Am văzut semnalul de fum!

De multe ori viaţa ne pune la încercare şi ajungem la capătul puterilor, la capătul răbdării. Dar să reţii, drag cititor, că tot ceea ce ţi se întâmplă, bun  sau rău, este în favoarea ta! Dumnezeu nu ne oferă nimic din ce nu putem duce!

Citeşte şi: Dumnezeu ştie ce avem nevoie

Sursa

Mulţumesc pentru vizită, drag cititor!